Такая хрупкая. укр

Людмила Петрук
Така тендітна.

Така  тендітна, чарівна, проста,
Розважлива,приваблива, пристрасна…
Її краса незвична, неземна,-
Квітучо-фантастична і прекрасна!

Ласкава, люба,мила, дивовижна,
Бажана, норовливо – бойова…
З одного боку, - ніжна, хаотична,
А з другого, - помірна й трохи зла…

Така кмітлива, говірка, вразлива,-
То хмарна, то холодно – дощова,
То сонячна, весела і грайлива,-
В моє вікно заглянула весна.