26, 04, 2018

Светлая Две Тысячи 10
Сумуем сёння кожны па сваім...
Такі вось цяжкі лёс
Нас загарнуў у саван...
Жывых яшчэ, але ўжо
Засталося
Нас так мала,
Хто штосьці адчувае,
Штосьці памятае...
Жывыя скрозь лясы,
Палеткі, небяспечныя і дзецям,
Здаровыя бацькі,
Надзей на поўныя сусекі..
І перспектывы жыць людзьмі...
Не існаваць насуперак злачынцаў здзекам ...
----------------------------
Журба, самота, слёзы...
Злосць
У мяне на гэты штучны лёс...