Загадковий дощик -песня-девочки-

Василий Галас
* Обращайтесь за нотами.

* Музыка Иван Мадяр.

Розкрила парасольку –
бо дощик накрапає.
…А тут ще однокласник
прилип – не відлипає…
Початок залицяння –
ясна тому причина.
Додому проводжати
намірився хлопчина.

Приспів:
Капле, капле, капле
дощ на нас квітковий:
незвичайний дощик -
дощик загадковий.
І ото - не краплі,
пелюстки, та й годі.
…Будемо за дружбу
вдячні ми погоді!..

Рятує парасолька –
бо дощик не жартує.
…Цей упадає хлопець –
як етикет диктує…
Чарівна - парасолька.
Хвилююсь – є причина.
Бо – дуже, що й казати, -
сподобався хлопчина!..

Приспів.

Квітень 2018