Не люблю! на укр. яз

Любонька
1
Зсуваються думкИ згори додолу,
Складають крИла дельтоплани мрій.
Як подолати почуттів крамолу,
Горючих сліз не випустить з-під вій?
Від розпачу не проявити слабкість,
Не показати виглядом жалЮ,
Як попри біль навчитися всміхатись,
Кохаючи, сказати "не люблю"?

п/в:
Не люблю! -
В шипах, як ружа.
Не люблю! -
Стану байдужа!
Не наллю
Щастя в ведерце.
Не люблю! -
На дрІбки серце!

2
За паранджою хмар не видно неба
І сонце закотилось у душІ.
Але нічого повертать не треба,
Нехай змивають всі сліди дощі!
Я вірила й кохала ще сильніше,
Оману намагалась пробачать.
Достатньо гіркотИ, не хОчу більше!
Я падаю, а мріяла літать.

п/в:
Біль зіп'ю,
Серце вгамую -
Не люблю!
Долю спрямую
В почуття,
Та не з тобою.
Не життя
Нам з нелюбов'ю!


(авторська пісня) 26/04/18/