Хто каво бЕ... Хто вянет...

Васыль Брыль-Кобзар
Відна, тут мала Ванеj

Еслі бы я был режіссёр,
Я б поступіл іначе:
Взял бы да j, шо, пашол да Козк
І предлажіл рука еj.

Но вот ва в чом какоj-т пазор:
Я жэ сав7 уж старец.
І патаму мне Томка шлёт
Ліш пацэлуі... дажэ-с!

Вот ана вышла на крыльцо.
Вот щэ j кіпіт, как чаjнік:
Да я тебе ешо ж не жонк,
Шоб ты меня прітаЛіль!

Ну, а пака ідёт кіно:
Я еj дарю деньгамы
То пол-кіло ціпа маслов,
А то і... ах, салямі!

Мін фах фэс лах! – Сказал Аллах.
А вы жэ j панымаjіш.
Тама нэ Томін, мо, кахТан,
А неjкыj бытыj Танькы ш.

Матам жэ j выругаеш всё,
Шо шэ тыбэ 3мае зь:
То тута во хазяjскіj двор,
А то і вовсе дача...

Хы! Да чыя?! ВасьМачКі зь.
От у ва чом вэсь Янус:
Янава – вам не ахтунг,
А, можэ, трохы бань Кінг!

Ну, я j праплатаj занялсь каксь.
А то прашлі-с рака фсе.
Ведь тута поjмеш, шо за код,
Еслі ты опс – і слазьце.

Так шо чытаj уж, маjн дружок-с,
Некае жыдк евангельк:
Как абращатыся с кавром,
Еслі ты еш шэ в спальні зь.

Ну, песням нет канца вжэ:
Тут за акном – свіданкы сь!
Рачэк жэ бЕ КентАвра.
Да. Ібо Яніс.

...вот, да, уходіт Манька  ш.
А всё цветёт да пахНехт