28. 04. 2018 Развага

Светлая Две Тысячи 10
Не сорамна за сорам мой мне. Не сорамна за сум. Спакойнае сумленне ды самота....Толькі гвалт навокал... Дзе ж ты тут заснеш...
І адпачынак зноў ..." у пралёце". Кудысьці ідзеш і нешта робіш. На шчасце, на бяду ... Каму патрэбна гэта... Пытанне вам я задаю? Ды не! Сабе! І зноў сабе!
Бо мы ўсе ў сваіх асобных танках, самалётах...