Безсоння

Дарья Ярга
Душило пітьмою щоночі
В кімнаті горіли вогні
Я в них шукала ті очі,
що якось наснились мені
Стискаючи в місячні лати,
холодні, як руки мерця
Безсоння просило не спати
Співаючи трелі в серцях.
23,10,2014
("Бессонница")