Калина

Галина Тихоненко
Ви скарбниця добра і тепла,
Ви зростили дівчаток нас двійко.
То найвища мені похвала
Коли кажуть - вона як Марійка.
Біля хати калина цвіте,
Ваші очі на чорнім граніті...
Ви назустріч уже не йдете
Найрідніша людина на світі.