Я щаслива буду всеодно

Елена Борисенко 5
Тьохкає весна вже солов'їно,
У саду зозулею кує.
Я в поважнім віці, та - дитина.
Старіти мені це не дає.

А солодкі мрії-янголята
У світи незвідані несуть.
Тих хто впав, з колін спішу підняти,
Крилами до серця пригорнуть,

Спраглим піднести води живої,
А зболілих словом відігріть.
Без Надії, Віри і Любові
Я не вмію в цому світі жить.

Бо в душі-світлиці світить сонце
І дзвенить, співає водограй.
Для добра відчинені віконця.
Тут завжди царює світлий Рай.

Хоч мене життя і не голубить,
Не встеляє лаврами мій шлях,
Та душі моєї не остудить,
Не загасить радості в очах.

Феніксом виходитиму з болю,
Квітів засіватиму зерно,
Вірші відпускатиму на волю.
Я щаслива буду всеодно!