Яблунька

Елена Борисенко 5
Коло хати нині запишалась
Яблуня в рожевому цвіту.
Сонце нею аж замилувалось,
Задивилось, наче на святу.

А тюльпани аж почервоніли.
У нарцисів подив у очах.
Вчора ще листочки зеленіли,
А сьогодні в сукні, як дівча.

Яблуневі шати милували,
Лагідно торкалися душі,
Та озвались, струнами заграли
І лягли пелюстками вірші.

Яблунька залишилася вічно
У рядках римованих цвісти
Щоб, неначе Божа чиста свічка,
Радість і красу у світ нести.