Вау-вау - укр. мова

Марат Школьник
Наш універ, гуртожиток, крамниця,
В ній робить дуже файна продавщиця.
Така ж вона, ой, гарна, дивовижна,
Купити в неї щось завжди престижно.

На небі час намалював заграву,
Стипендія в кишені, вау-вау!
Радіють зіроньки, яскраво сяють,
Студенти один одного вітають.

Де за гуртожитком городів хащі -
Лунають тости неймовірні, кращі,
Численні зграї кажанів гасають,
Як дуже швидко сутінки зникають.

Чекають зранку на студентів виші,
Зірок все менше і стає світліше.
Вже півнів позивні в подвір'ях чути,
Що далі... буде так, як має бути.