Зорi

Роксолана Калита
Чи є почуття?
Не скажу я тобі.
Я дивлюсь в небуття,
там де зорі на тлі.
І шукаю-шукаю,
та не можу знайти.
Пробач, обіцяю,
що знайду я таки
відповідь на питання
твоє суперечливе.
Ти поставив завдання,
яке зовсім не легше.
Воно терзає мене.
А зорі мовчать.
Воно терзає тебе.
Зорі тихо кричать.

16/01/2016