Як обрати

Таисия Цыбульская
Як обрати найкращу із двох королев,
коли кожна із них, безумовно, шедевр,
коли вабить одна в потаємні світи,
і будує у юність далеку мости,
обіцяє романтику зранку і вдень,
під гітару вночі обіцяє пісень,
і кипить, шаленіє розбурхана кров,
королева-Весна обіцяє любов!
І упевнена в силі своєї краси,
відкриває безумство нічної грози!

Коли Літо - прекрасніша із королев,
вабить тілом гарячим між віттям дерев,
і зове муркотливо в морську глибину,
обіцяє відкрити красу неземну,
обіцяє тепло золотистих плечей,
і нестримну жагу безсоромних ночей,
і сліди на душі купідонових стріл,
і солодку утому розніжених тіл!
Як обрати найкращу із двох королев,
коли кожна із них, безумовно, шедевр!

05.05.2018