Очiкування

Наталья Беляева Ерух
росинки,
коли стає жарко,
піднімаються в повітря
і зібравшись у зграї,
відлітають туди,
де більше туманів,
і де сонце
вміє чекати.

06.05.2018


Ожидание

Дмитрий Чунтонов

росинки
когда становится жарко
поднимаются в воздух
и собравшись в стаи
улетают туда
где больше туманов
и где солнце
умеет ждать

6.05.2018