Дзвинячка розквiтла i панна Марiя..

Константин Матаков
           ***

Дзвинячка розквітла і панна Марія
Настав місяць травень, де листя і сонце,
І церква: там є великодня стихія,
Тут рідко зустрінеш лице незнайомця

Ти хто? - запитають його всі селяни
До вас я приїхав, людина з Росії,
І бачу як галицькі села красиві:
Дзвинячка розквітла і панна Марія,
Немає на серцi тут жодної плями

                90518   8.59