happy man...

Ольга Карпилова Окей
Нас изменяет — Все, даже Вещи — которые зависят от Нас...

.................... buy yourself a dream,
.................... how's it looking view?
.................... taking a hold on you
.................... given everything,
.................... to be a happy too...

© Olga Karpilova  «happy man...»