Бульбавоз

Виталий Кавалев
Я сабраўся на пакос,
бульба-бульба,бульбавоз,
узяў з сабой сваю дзяўчыну,
паспяваем з ёй у начы мы.

У хованкі пагуляем,
з ей мы зорку адшукаем,
вось такая тут прырода,
лье хоць дождж,
ці свеціць у оба.

Пойдзем па палям,лясам,
мiнiралiць будзем там,
падарункі шле прырода,
там каханне,там свабода.

Паляцела баравая,
зубры ходзяць,жраць шукаюць,
вось вярнуліся з прыроды,
мы кахаем,усім знаёма.

З раніцы нам працаваць,
да суботы моцна спаць,
будуць зноў нам выходныя,
песні,танцы,адбіўныя.