Сльози-вода

Лариса Калинина-Харламова
Якщо є що сказати – кажи мені ще…
Доки злива тіла укриває дощем,
Щоб не бачити сліз: ні твоїх, ні моїх,
Ми коханням з тобою вінчаємо їх.
Злива ллє і у вишні обсипався цвіт.
Ми зустрілись навіщо? На день чи на вік?
Перехрестя цілунків поєднує смак.
Нехай буде як буде. Кажу тобі: - Так!
Приспів:
Сльози-вода
Утікають крізь землю рікою.
Моя біда
Була стерта твоєю рукою.
Сльози – вода…
Чуєш, любий, ніколи, ніколи,
Я не віддам
Нашу зустріч нікому.

Якщо хочеш сказати – каже мені все.
Нехай вітер кудлатий наш біль віднесе
Поза хмари, де спить світлоока весна…
Ми шукаємо правду, а правда одна.
Відчуває свободу в обіймах твоїх
Полонянка кохання - це щастя і сміх.
У вишневім саду під пісні цвіркуна
Розродилася зіркою ніч чарівна.

Приспів:
Сльози-вода
Утікають крізь землю рікою.
Моя біда була стерта твоєю рукою.
Сльози – вода…
Чуєш, любий, ніколи, ніколи,
Я не віддам
Нашу зустріч нікому.

09.05.2018