Повторное счастье

Анатолий Загравенко
Повторне щастя

(Сонет)

Перестраждайте, дівчино, юначе.
В коханні втрата – справа не пропаща.
Мине, як все на світі, мить найважча.
Ще час настане для нових побачень.

Хоч серце розривається і плаче,
не безкінечні все ж тернові хащі.
Саме життя – надійний розводящий.
Господь не дасть загинути тим паче.

Я сам колись кохання юне втратив,
від України будучи далеко.
Вертав назад у мріях, як лелека.
Так само був за крок до самострати.

Повторне щастя сталося у спеку.
Вдалося Афродиту розпізнати.




–––––––––––––

© Анатолій Загравенко.