Спiвае iволга в саду

Фаина Янко
Всміхнулась ще одна весна
Рожево-білим ніжним цвітом,
Душа радіє бо вона
Промінням сонячним зігріта.

Травневий ранок золотий,
Вже у беріз зелені коси,
Плутає вітер весняний,
Бузкові пахощі розносить.

Співає іволга в саду,
І гай голосить різномовно,
Послухай музику святу,
Весінні звуки молитовні.

Ось так весна завжди цвіте,
Буяє, повниться квітками,
Мандрує в літо золоте,
Вже з урожаєм і жнивами.
---------------------------