Арфе

Ольга Хорнетт
Пальчики скользящие,
Бархатные струны...
Завитки летящие,
Золотые руны...
Шелковыми складками
Зашуршало платье.
Слезок звон, украдкою,
Tесное объятье.
Светлoе видение - 
Чары инструмента.
Душ прикосновение.
Истина момента...