Тримай мою душу в долонях

Оксана Малиновская 2
Тримай мою душу в долонях
Та тільки дивись, не розбий...
Назавжди я в тебе в полоні,
Назавжди душею ти мій.

Нехай ми тілами далеко
Та душі - з'єднались в одну.
З тобою так дишеться легко,
З тобою іду у весну.

Тримай моє серце в долонях
Віддати його не боюсь.
Назавжди я в тебе в полоні,
За тебе у тиші молюсь.

Тримай мою душу в долонях,
Її довіряю тобі.
Гляди, лиш із рук своїх зрониш,
Вона, тоді вмре у журбі.