Я не хочу назад у минуле

Оксана Малиновская 2
Я не хочу назад  у минуле,
У щасливе іду майбуття.
Я усе пережите забула
І своє я продовжу життя.

Я щаслива, що жінка і мати,
Що уміє ще серце любить.
Ти для мене так значиш багато
І душа знов до тебе летить.

Я не хочу назад у минуле,
Там де зради, неспокій і біль.
Я усі негаразди забула
І за це  -  щиро вдячна тобі.