Весна

Оксана Малиновская 2
Ласкаве сонечко всміхнулось,
Зазеленіла скрізь трава.
І негаразди всі забулись,
Довкруж природа ожива...

Прийшла весна вже довгожданна
Защебетали горобці.
Принесла світлі сподівання
В жіночій, лагідній руці.

Прийшла весна дівчИна щира
Навколо сіючи тепло...
То ж дай усім добра і миру,
А ще - наснаги джерело.

Весна, весна, тебе благаю,
Добробут людям принеси.
Нехай ніхто тривог не знає,
Врожаєм землю ороси.