Ти так далеко, а такий близький

Оксана Малиновская 2
Ти так далеко, а такий близкий...
Ви, скажете, такого не буває.
Бува, - живеш з людиною роки,
Але душі вона не зігріває.

Ти так далеко і такий близкий,
З тобою в снах я часто розмовляю.
Здається, чую дотик твій руки
І прокидаюсь...

Ти далеко, а такий близький,
Повірте, так в житті буває.
Тут ні при чому відстані й роки,
Коли душа до когось прикіпає...