***

Оксана Малиновская 2
Ви бачили очі у смутку?
Вони темні-темні, як ніч.
Чи мо, потрапля в його  руки,
Що дуже, і дуже міцні...

Вони тебе мнуть, тебе мучать
І продиху геть не дають.
Кидають з високої кручі,
Нитками зневіри снують.

А ти із них вирватись маєш,
Бо є ще жага до життя...
І смуток тебе відпускає,
Ти бачиш в очах його страх.

Ви бачили очі у смутку?
Вони ще страшніші за ніч...
Йому не втрапляйте у руки,
Слабкий там не виживе  -   ні.