***

Оксана Малиновская 2
"Мій кращий вірш ще ходить на свободі"
Ліна Костенко.




Мій кращий вірш - іще не народився,
А може й так, про це Всевишній зна...
Дощем на землю лагідним пролився,
Чи, мо, весна на крилах принесла.

Чи може він постукав в мою шибку
Осіннім днем у лапах туманУ.
Чи прозвучав, як ніжний голос скрипки,
Чи влився в пісню птаства чарівну.

Свій кращий вірш - я ще колись напишу
Він проросте у серці і в думках.
Бо я люблю, я вірую, я дишу,
Перо тримаю міцно у руках.