***

Оксана Малиновская 2
Чи чули ви, як плаче
Утомлена душа?
Коли ніхто не бачить,
Ті сльози у віршах
Ховає так глибоко,
Щоб більше не знайти.
Лиш рук легенький дотик
Перо ледь-ледь тремтить...
Чи відаєте люди,
Як сильно їй болить...
Коли самотність в груди,
Мов камінь той летить...
Не знаєте? Й не треба,
Бо, то є таїна...
Цей хрест послало небо,
Чи, вистоїть вона?
А вистояти зможе
Я знаю, ця душа,
Господь їй допоможе
На всіх її шляхах.