Матусин день

Светлана Камышная
Бузкова радість і матусин день,
Щасливі ті, хто може привітати.
Що можу я - молюся я лишень,
Бо вже почила моя рідна мати.
Так сумно, що там мало прожила,
Що залишила сиротою мене в світі,
Лишилася могилка та мала,
Яка красується в бузковім цвіті.