Наш матус

Светлана Камышная
Наши матусі, Вам шана безмежна,
Ви несете все Життя обережно.
Ви надихаєте рід чоловічий,
Тому в пошані ви будете вічно!
Наші матусі Ви сильні й красиві,
Навіть коли стали зовсім Ви сиві,
Мудрістю Вашою дихає світ,
Ви запобіжниці всіляких бід.
Вам Божа ласка дарує все це,
Матінка Божа є приклад й лице,
Всіх на землі матерів і жінок.
Хай береже і подалі Вас Бог!