Сп вай весна...

Светлана Камышная
Співай весна мелодію свою,
Хай голоси птахів виводять співи,
Я ранок цей весняний так люблю,
Коли в цвіту дерева наче діви.
Де соловей надхненно нам співа,
А сонце сходить золоченим світом,
То особлива мить, то є дива,
І твоє серце вже життю відкрито.
Той новий день хай радість принесе,
В любові хай розчиниться, розквітне,
Щоб вистачило нас на всіх, на все!
И дочекалися за тим солодке літо!