Вознес ння

Светлана Камышная
Він Янголем вознісся до небес!
Він помирав, але Він знов воскрес!
Подарував життя нам вічне,
Його ім'я завжди буде величне!
І Його образ той нерукотворний,
То є ікона наша неповторна,
До нього посилаємо молитву,
Нехай добру дозволить вийграть битву!

Зі святом Вознесінння Господнього Всіх!