Звездочка милая

Любовь Шикторова
Искорка

Звездочка милая,
ты, как фонарик небесный,
светишь в ночи.

Фотография: Веселинка Стойкович

Оригинал:

Веселинка Стойкович

Искрице

звездице миле
еј, фењери небески
фрајлице ноћне

Фотографија: Веселинка Стојковић