Украинский Гарик 521

Владислав Красса
Український Ґарик 521


За мотивами І. Губермана

Роки промчали проливним дощем,
І стала зрозуміла думка ця —
Коли в довічний сутінок підем,
Безвісність зміниться на забуття.