Бий

Алина Шейкаш
Розбий скло.
Вже давно час уламкам цієї стіни.
Ти обмежений вже мабуть років сто,
Мов сліпий,
Візьми ці межі і приклади,
Немов-би дихають, правда?
То розширюються то звужуються,
Це легені війни.

Усі ці роки ти не знав,
Ти можешь їх рухати сам.
Ти дивився на ці межі більше ста років
І думав, що над ними панує щось,
Те, що понад, косморозум,
але насправді, -
Ти іх володар,
Власник ти і господар.

Подивись навколо,
Це паркан з повністю гнилої деревени.
Все що треба, з'їсти його,
Стати червицею на хвилину
Вигризти собі портал
у більш ширші світи.
І відчути ту саму
безмежну силу.

Коли ти почуєшь скреготіння,
відчуєш кістками і м'язами руйнування кордонів,
Мурахи застрибують по твоїй шкірі, -
і з криками алилуйя підуть з тобою,
Здійснювати мрії, яких ти боявся
Коли був дитиною
Найвища насолода чути як вони формуються
Клітиночка за клітиною.

Все, про що ти боявся мріяти,
на що не наважувався ніколи,
вистави ногу, і за нею потягнеться тіло
Сила у розумі і у волі,
ти немов застиг у акваріумі у вакуумі
Бий сміливо.
візьми молоток і розбий скло
бий скло

І тоді, задихнуться легені,
Відчуй, ти володар, ти не дитина,
Вбивства і війни, - це вже легенди,
І так буде завжди.
Квітне яблуня-Батьківщина.
Тож бери молоток і зіжми міцніше,
Усі вірили в тебе більше ста років
Ти зможеш розбити скло.