Хайырлав

Эльмара Мустафа
(Диляра Сеитэннанованынъ анасы ичюн язылгъан шиир)

Дюньяда энъ якъын адам,
Бу, эльбет де, сиз — анам.
Йыллар уча, куньлер чапа,
Вакъыт къача бизден, амма...

Къоджа ве дёрт торун ичюн,
Эки огълан ве къыз ичюн
Сиз — энъ дюльбер анасынъыз,
Къадын ве къартанасынъыз.

Энъ сабырлы, мераметли,
Энъ самимий, адалетли,
Назик, азиз анамызнынъ
Догъгъан куню бугунь:

Омюринъиз узун олсун!
Къуванч ве бахт иле толсун!
Юзюнъизде шенъ теббесюм
Ич бир вакъыт джоюлмасынъ!

Апрель 7, 2018 с.