нельзя

Вополев
гитара доброты устала
светлые вещи летят с небес
прошивая панцири равнодушья
грязные иностранные слова
обращаются в серебристые славянизмы
музыка придаст нам сил и хлеба
музыка вернёт нам радость детства
музыка навяжет позабытую свободу
солнце вместо орудия казни
поцелуи вместо проклятий
залезь на каштан и мчись
где сердцу петь сподручнее
наступает главное время
нельзя его про**ать


15/05/18





_______




это стихотворение на мове:



гітара доброти втомилася
світлі речі летять з небес
пробиваючи панцири байдужості
брудні іноземні слова
звертаються в сріблясті слов'янізми
музика додасть нам сил і хліба
музика поверне нам радість дитинства
музика нав'яже забуту свободу
сонце замість знаряддя страти
поцілунки замість проклять
залізь на каштан і мчись
де серцю співати зручніше
настає головний час
не можна його про**ать