О, Жiнко! на укр. яз

Любонька
О, Жінко!
Ти - Богиня-Мати,
прикраса людства на Землі,
не перестану величати
жіночі якості твої'!

Ти - гнізд сімейних берегиня,
кохання й ласки - вічний цвіт,
родинний корінь покоління,
в якім народжується світ.

А теплотою свого серця
усіх ти здатна обігріть,
всміхнені очі, - мов озе'рця,
твоє призначення - любить.

Ще й миротворицею бути,
зла не пускати на поріг.
Ти для дітей від бід і скрути
в житті - надійний оберіг.

У хаті стать "слабка" та ніжна
тримає міцно три кути.
О, Жінко!
Може ти і грішна,
Свята' - у Материнстві ти!


13/05/18/