Тортинчо одам

Рахим Карим
Биз тортинчо; одаммиз.
Бизни ишга олиш мумкин эмас.
Биз тортинчо; одаммиз.
Бизга унвон бериш мумкин эмас.
Бир тортинчо; одаммиз.
Бизга лавозим бериш мумкин эмас.
Биз тортинчо; одаммиз.
Бизни тўйга айтиш мумкин эмас.
;анди энди амалдорлар
Бизга ўхшаган тортинчо;
Одамдардан иборат бўлса.
Мулозимлар мамлакатни ўмаргани тортинган,
Коррупцияга бош су;маган бўларди.