у веснянiм полонi... на укр. яз

Любонька
Поле у квітчастім кімоно
Мов красується під неба синню.
Визріє на сонечку зерно,
Хліб життя земну наповнить скриню...
Чистий дощик змиє порох з трав,
Ліс вдихне повітря у легені...
З вишини весе'лковий рукав
Кольори' витрухує зеле'ні,
Жовті і червоні й голубі,
Щоб весна цвіла у різних фа'рбах...
Трелями чарують солов"ї,
Ніч готує свій зірковий спалах...
Бешкетує у садку розмай:
Наче снігом бі'лить яблунь скроні.
На долонях у природи - рай,
Й ліс, і поле - в весняні'м полоні.
І хрущі травневі вже гудуть,
І метеликів пістрявлять кри'льця,
Лагідно вітри' південні дмуть...

Нас Весна стрічає милолиця!


17/05/18/