у бесперервному танку... на укр. яз

Любонька
В моєму мозкові давно
для мрій нема вільного місця.
З долею граю в доміно -
то я - жебрачка, то цариця.

У цятках чорних - біла кість,
лиш не сплямований - дубль-пусто.
Життєвий успіх - рІдкий гість,
частіші - розпач та спокуса.

У бесперервному танкУ -
то сум, то радість - почергОво...
Дай віру, Господи, стійкУ,
не похитнутись випадково.

Дух розхолітаний скріпИ -
встОяти у борні з собою.
ДушІ вагань не допустИ,
не йти насліпо за юрбою,

Яка живе між двох богів
і двом їм слУжить одночасно.
Небесний викликавши гнів,
за гріх терпИть Земля нещасна.

Я мрію тільки про однЕ:
щоб миром вся Планета вкрилась,
щоб все небесне і земне
однОму Богові молилось!


16/05/18/