Переможниця

Алина Шейкаш
я поїду звідси і повернуся переможницею
або не повернуся ніколи
я поїду залишивши за собою сліди босих ніг
на підлозі нічного перрону
я поїду не зібравши речей або забувши валізу
у шафі у тебе вдома
я поїду й залишу в повітрі аромат парфуму
від якого у тебе аскома

парфуму від якого ти задихнешся без мене
у цьому маленькому битому місті
де усі твої друзі яких я ненавиджу кальянний дим
і завжди лихомовні вісті
я буду їхати слухати дзвін рейок елвіса преслі
й відчувати себе живою
ти будеш бігти за потягом бо не встиг купити квиток
але хочеш бути зі мною

я поїду щоб вигризти собі перемогу немов би
плісняву із черствого хлібу
я повернусь більш досконалою прокачанною на новий левел
маючи стальну шкіру
ти твої друзі дим підлога перону з моїми слідами
валіза у тебе вдома 
парфум і аскома  все буде колишнім таким же
як я і залишила місяць тому

або сидітиму на вокзалі два тижні й чекатиму
поки ти прибіжиш шпалами
майже задушений без мене будеш лаятися
що граю не за твоїми правилами
забереш мене і я скажу як сильно чекала
а ти скажеш що я переможниця
піде дощ ми будемо танцювати ти мій холст і
я твоя божеільна художниця.

ти скажеш мені що вбив усіх своїх друзів
розбивши димні кальяни об їхні голови
і я заплачу але потім зрадію що більше не треба
наступати собі на горло
ми не будемо купувати квитки ти понесеш мене
на руках додому святою
буду носити тобі передачки і дочекаюся у найвищій вежі
мій герою