Радуйся

Анна Константиновна Каменская
Радуйся Агнца и Пастыря Мати,
Радуйся двОре словесных овец,
Ты же Источник святой благодати,
Правды и милости Божьей венец.

Ты же источник любви и прощенья,
Бога и слова селение Ты,
Радуйся душ и телес исцеленье,
Радуйся образ святой чистоты.

Радуйся Матерь сердец православных,
Радуйся счастье земли и Небес,
Знай, что тебе мы за всё благодарны,
Ты же Родник незабвенных чудес!