моя доле

Лана Виноградова
ти моє сонце, ти моє небо,
моя надія, моя любов!
кажуть мені всі – тобі він не треба,
час вже почати життя своє знов!

слухать не буду – що вони знають?
ті, хто ніколи так не кохав…
долю свою не вибирають!
моєю долею ти чомусь став..

травень 2018