Грях ли е или вечна любов

Величка Николова -Литатру 1
YouTube-Вечна любов-текст-Величка Николова-Литатру
https://www.youtube.com/watch?v=_77VHEYep6I
***

Грях ли е или вечна любов
(Вечна любов)
Автор: Величка Николова -Литатру 1

Грях ли е, че те срещнах случайно?
Сякаш слънцето слезе при мен!
Грях ли е, че се влюбих безкрайно,
а ти беше от мен запленен!
 
Грях ли е, че времето минава,
сякаш ниже от восък листа?
Грях ли е, че страстта преминава
в майчина милувка към деца?!

Грях ли е, че с друга се целуваш,
заради стихналата ми страст?
Грях ли е, че все за мен бленуваш,
а се любиш с нея в някой час?

Грешно е, че рано си замина
за безкрая, гдето няма грях!
Мъка е, че ти отвъд премина.
Любовта ми не стана на прах.

Сега вече с друг се целувам,
той ме милва, аз мисля за теб.
Грях ли е, че с други се любя,
а в сърцето ми, ти си до мен?!

Грях ли е,
грях ли е,
грях ли е?
Или
просто е Вечна любов?!


София, България, 2011 година

***