Украинский Гарик 523

Владислав Красса
Український Ґарик 523


За мотивами І. Губермана

Я народивсь не мавпою, не сфінксом
і нитку, по якій ще варто жити,
стараюся між святістю і свинством
подалі від обох їх проложити.