знаки

Лана Виноградова
напиши мені, любий, листа,
щоб я зрозуміла, що саме та,
за ким сумуєш, кого кохаєш,
кого на світанку знову згадаєш…

напиши, будь ласка, листа власноруч,
щоб відчути змогла, що ти десь поруч,
подай мені хоч який-небудь знак,
що любиш мене, мій коханий маяк….

травень 2018