Пополнение

Анатолий Загравенко
Поповнення

(Сонет)

Ще тільки народилася людина
і все, як є, попереду життя,
земні із неземними почуття,
години смутку й радощів хвилини.

Ще мова, що співучо й ніжно лине,
духовності найвище набуття,
пізнається лиш згодом до пуття
із відчуттям священства Батьківщини.

І на планеті інше все віднині.
Цілком нові вже й маки на полях.
Відтінків значно більше у словах.
Державні додалися іменини.

На берегах Дніпра та по світах
ми в нашій українськості єдині.




–––––––––––

© Анатолій Загравенко.