Украинский Гарик 524

Владислав Красса
Український Ґарик 524


За мотивами І. Губермана

Життя своє переглядав і бачив
У ньому різні роки, безперечно.
І, врешті, поза сумнівом, зазначив —
Найкращі ті, що жив я небезпечно.