26. 05. 18 Мо басня?

Светлая Две Тысячи 10
Зіма... Мароз...Рэалпалітык... Еўразвяз...
----------------------
Паклікаў на вячэру воўка заяц... Гатовы быў да розных нечаканасцей! Ён апрануў кальчужку, латы ладныя.Таксама ўсе астатнія прылады, абараніцца ад зубоў ваўчыных каб. Ды толькі небарака зноў не разлічыў. Камін ў галоўнай хаце распаліў...
-------------------------
Так потам, з латамі ды нейкімі прысмакамі папала ў пашчу воўка талерантнасць. Бо апетыт у воўка не прапаў. І заяц ні за што сканаў!